Galvayra

Description:

Galvayra, een wolf. Met zijn pack beschermt hij Imperial City meer als dat iemand in de stad begrijpt.Hij staat erom bekend dat hij veel groter is als de rest van zijn pack. Geruchten in de stad zeggen dat de wolf een Daedra is, getrapped in het lichaam van een wolf, hoe anders loopt hij al 40 jaar rond. De waarheid is hij is een Altmer Druid, die samenleving al lang geleden achter zich heeft gelaten.

Galvayra had één ding van waarde; De ziel van zijn overleden orc vrouw Gnob Snuzrol, lang geleden. De reden dat hij stadsleven achter zich liet, verstopt in een Black Soul Gem. Dit was alles wat [CENSORED, VOOR MEZELF: ZIE TALES OF ANVIL. DIE GAST.] uit Anvil voor hem kon betekenen toen de vrouw op haar sterfbed lag. (Ouderdom)

De Black Soul Gem werd uit zijn den gestolen, en voor het eerst sinds 42 jaar moet Galvayra de beschaving opzoeken.
Awkward gekleed en een ongewassen geur. Loopt een beetje apart. Hij zou zich nooit verraden als wolf. Het maakt hem niet uit als men hem probeert te verjagen, als ze zijn wolven vorm maar met rust laten. Voor de rest van de wereld verteld hij wel over de orc en hoe hij beschaving ontloopt sinds dien in een grotje woont richting zonsondergang (het westen, dus.) HIj wil zijn Soul Gem terugvinden en hij weet niet waar hij moet beginnen met zoeken.

toen kwam zijn grote redding. Jullie dus. Taart voor jou als je dit leest.

Bio:

Galvayra

A Tamrielic Journey Minkers